A GreenCity Zöldváros épületei szabadon állóan telepítettek, belső burkolt felületeket, privát és közös használatú kerteket és a hatalmas, fás központi parkot ölelik körbe. Az I. ütemben a 28006/47 hrsz. alatt két épület valósul meg, melyek összesen 20 földszint és emelet szintkialakítású sorházi parklakásnak, illetve 8 egy szintes villalakásnak adnak helyet. A sorházi lakások mindegyike az azokhoz kapcsolódó egy állásos kényelmes garázzsal és azok azelőtt kialakított tágas felszíni parkolóval, míg a lakások ugyancsak mindegyike az épületek lakásblokkja előtt kialakított praktikus felszíni parkolóval rendelkezik.

A sorházi lakások 105 m2 lakóterületűek, igény szerint 3 vagy 4 hálószobásak, melyekhez rendre 17 m2 garázs, előtte 18 m2 felszíni parkoló, valamint 15 m2 terasz és 50-150 m2 kizárólagos használatú kert tartozik. A lakások 67 m2 lakóterületűek 2 hálószobásak, a földszinti lakások 18 m2 terasszal és 50 m2 feletti kizárólagos használatú kerttel, az emeletiek 10 m2-es tágas erkéllyel rendelkeznek.

A GreenCity Zöldváros 11 önálló telekterületen megvalósuló 11 társasház Lakóegyüttese. A társasházak az azok alatti telekterület egy-egy egységét a Lakóegyüttes közös használatára bocsátják, mely területen a beruházó által kialakításra kerül a központi park, melynek üzemeltetését egyetemlegesen a Lakóegyüttes végzi.

A GreenCity Zöldváros zárt, biztonságos lakó-, pihenő- és rekreációs környezetet biztosít minden lakója számára. Az egyes önálló társasházak ugyanígy mind egymástól, mind a Parktól kerítéssel elválasztásra kerülnek.

GreenCity - Több, mint lakás. Otthon. Életstílus. Értéknövelő befektetés - a jövőnek építve.

ÉPÜLETSZERKEZETEK

A LAKÁSOK MŰSZAKI TARTALMA